【上莊分享會】

琴晚,我地係浸大搞左個上莊分享會,同各院校有興趣上莊嘅社工同學仔傾計交流,過程好豐富同滿足😍
我地用memo紙寫低對社工學聯嘅期望、印象同認識,亦討論到社工學聯現存嘅問題同解決方法,甚或傾到社工學聯存在嘅意義,當中啲交流同討論都好正😆

聽到同學仔對社工學聯嘅印象係好warm、成日出外務同埋宣傳品靚嘅意見時,覺得我們一點一滴付出嘅努力同心機得到肯定同認可;同時我地談到社工學聯的代表性不足同資金緊絀嘅問時,我地知道在餘下的莊期我地仲有好大嘅進步空間。

多謝今晚黎到分享會嘅你地,希望你地對社工學聯多左認識同想像之外,考慮下做我地下莊成為社工學聯37嘅一份子啦💕 社工學聯37等緊你地架!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s